• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Almere

Lesauto huren in Almere

Met de lesauto verdient u uw brood. Het mag daarom niet gebeuren dat u zonder auto komt te zitten en rijlessen moet verplaatsen. Toch kan het voorkomen dat de eigen lesauto tijdelijk niet beschikbaar is, bijvoorbeeld door onderhoud. Dan heeft Dorenbos laswerk voor u een lesauto te huur in Almere! Zo kunt u zonder probleem verder met uw werk.

De lesautoverhuur van Dorenbos laswerk is betrouwbaar en flexibel. We zijn 6 dagen per week bereikbaar en zorgen dat een auto beschikbaar is wanneer u dat wilt. Bovendien zijn al onze auto’s goedgekeurd door het CBR. Wilt u er zeker van zijn dat u geen inkomsten misloopt? Kies dan voor lesautoverhuur in Almere van Dorenbos laswerk.

Lesauto huren Almere

Betrouwbare lesauto huren bij Dorenbos laswerk

Bij onze lesautoverhuur in Almere zijn voldoende auto’s beschikbaar. Al onze lesauto’s zijn 5-deurs uitgevoerd en rijden op diesel. De auto’s zijn startklaar: ze zijn goed onderhouden en hebben een volle tank. Met onder andere dubbele bediening, een dakbord en dubbele binnen- en buitenspiegels voldoen ze aan alle eisen van het CBR. In Almere een lesauto huren is snel geregeld bij Dorenbos laswerk.

Flexibele lesautoverhuur

Bij Dorenbos laswerk maakt het niet uit of u een lesauto wilt huren voor korte of voor langere tijd. Wij hebben namelijk aantrekkelijke prijzen per dag, week of maand voor lesautoverhuur in Almere. Wij hanteren standaardtijden voor het ophalen en retourneren van de auto, maar in overleg is heel veel mogelijk! Want bij lesautoverhuur Dorenbos staan kwaliteit, flexibiliteit en uitstekende service voorop. Neem contact met ons op om een auto te reserveren.

Ook voor al uw lesauto aanpassingen

Naast de lesautoverhuur in Almere heeft Dorenbos laswerk een werkplaats. Hier kunt u terecht voor reparaties, aanpassingen voor bestuurders met een handicap en andere aanpassingen aan de lesauto, zoals dubbele bediening of dubbele bespiegeling.

Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in RVS lassen en aluminium lassen. En we beschikken over dakborden in verschillende soorten en maten. Terwijl uw auto bij ons in de werkplaats staat, kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de lesautoverhuur.

Contact met Dorenbos laswerk

Heeft u vragen? Of wilt u in Almere een lesauto huren? Met dan contact op met Dorenbos laswerk. Reserveer direct een auto via 06-47209104 of stuur een mail naar info@dorenboslaswerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de site invullen. De professionals van Dorenbos laswerk geven graag antwoord op al uw vragen over lesauto huren in Almere.