• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Amersfoort

In Amersfoort een lesauto huren

Zoekt u een betrouwbare lesautoverhuur in Amersfoort? Al meer dan 15 jaar kiezen rijschoolhouders uit Amersfoort voor de lesautoverhuur van Dorenbos laswerk. Bij ons kunt u voor korte of voor langere tijd een lesauto huren. Bijvoorbeeld wanneer uw eigen auto gerepareerd wordt.

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Zo kunt u een lesauto huren wanneer u dat nodig heeft. Wij hebben altijd een auto voor u klaar staan. Dus wilt u nu een lesauto huren in Amersfoort? Neem dan direct contact op met Dorenbos laswerk!

Lesautoverhuur Amersfoort

Goedgekeurd door het CBR

Een auto van onze lesautoverhuur in Amersfoort is altijd goed onderhouden. Bij ons krijgt u een betrouwbare diesel auto in een 5-deurs uitvoering. Deze beschikt over dubbele bediening. En de auto is voorzien van dubbele binnen- en buitenspiegels. Al onze auto’s voor lesautoverhuur in Amersfoort voldoen aan de eisen van het CBR. Bovendien staat de auto met een volle tank voor u klaar. U rijdt er direct mee weg en kunt door met het geven van rijlessen. Dat is de service van Dorenbos laswerk.

Flexibele lesautoverhuur Amersfoort

Een goede service en flexibiliteit staan bij Dorenbos laswerk centraal. Daarom kunt u bij ons zelf bepalen hoe lang u een lesauto huren wilt. Wij hanteren scherpe prijzen per dag, week of maand. We hebben standaard tijden voor het ophalen en terugbrengen van de lesauto. Maar wij begrijpen dat u een volle agenda heeft. Dus komen onze standaard tijden voor u niet uit? En wilt u wel graag een lesauto huren in Amersfoort? Bel dan gerust om de mogelijkheden te overleggen!

Ook voor onderhoud naar Dorenbos laswerk

Een vast en betrouwbaar adres, waar u altijd terecht kunt voor alles rondom uw lesauto. Dat is wel zo makkelijk! Daarom kunt u bij Dorenbos laswerk terecht voor veel meer dan alleen lesautoverhuur in Amersfoort. Onze monteurs beschikken over ruime kennis en ervaring. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Wij repareren en onderhouden lesauto’s
  • Wij installeren dubbele bediening en plaatsen dubbele bespiegeling
  • Wij verkopen en monteren dakborden
  • Wij lassen RVS en aluminium
  • Wij maken auto aanpassingen op maat voor gehandicapte bestuurders

Contact met Lesautoverhuur Dorenbos

Wilt u een vervangende lesauto huren in Amersfoort? Neem dan direct contact op met Dorenbos laswerk! Reserveer een auto door te bellen naar 06-47209104. Wilt u weten wat Dorenbos laswerk verder voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag over onze lesautoverhuur? Bel gerust! Of neem contact op via het formulier op onze website of door te mailen naar info@dorenboslaswerk.nl.