• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Amstelveen

Lesauto huren in Amstelveen? Dorenbos laswerk!

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare lesautoverhuur in Amstelveen? Ga dan naar Dorenbos laswerk. Wij zijn specialist op het gebied van lesautoverhuur en -onderhoud. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring. En onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar.

Dus moet uw lesauto gerepareerd worden? Dat regelen wij voor u! En u kunt bij ons direct een vervangende lesauto huren. Zo kunt u zonder problemen doorgaan met het geven van de rijles. Ideaal! Neem direct contact op met Dorenbos laswerk voor lesautoverhuur in Amstelveen.

Lesautoverhuur Amstelveen

Betrouwbare lesauto huren bij Dorenbos laswerk

Bij Dorenbos laswerk zijn voldoende auto’s beschikbaar voor lesautoverhuur in Amstelveen. Maar wilt u er zeker van zijn dat de auto op het juiste moment voor u klaarstaat? Neem dan telefonisch contact op om alvast een lesauto te reserveren. Al onze lesauto’s zijn vijfdeurs uitgevoerd en rijden op diesel. De auto’s zijn startklaar: ze zijn goed onderhouden en hebben een volle tank. Met onder andere dubbele bediening, een dakbord en dubbele binnen- en buitenspiegels voldoen ze aan alle eisen van het CBR. Zo kunt u bij Dorenbos laswerk snel en eenvoudig een lesauto huren in Amstelveen.

Flexibele lesautoverhuur

De ene keer heeft u voor langere tijd een vervangende lesauto nodig. En de andere keer wilt u misschien maar een dagje een lesauto huren in Amstelveen. Bij de lesautoverhuur van Dorenbos laswerk zit u niet vast aan een bepaalde huurtermijn. U kunt bij ons een lesauto huren voor een dag, een week, een maand of nog langer. U bepaalt het zelf! Bovendien is een lesauto huren in Amstelveen ook nog eens heel voordelig wanneer u kiest voor Dorenbos laswerk. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons voorop.

Ook voor al uw lesauto aanpassingen

Naast de lesautoverhuur in Amstelveen heeft Dorenbos laswerk een werkplaats. Hier kunt u terecht voor reparaties, aanpassingen voor bestuurders met een handicap en andere aanpassingen aan de lesauto, zoals dubbele bediening of dubbele bespiegeling.

Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in RVS lassen en aluminium lassen. En we beschikken over dakborden in verschillende soorten en maten. Terwijl onze ervaren monteurs onderhoud plegen aan uw auto kunt u natuurlijk gebruik maken van de lesautoverhuur.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over de lesautoverhuur in Amstelveen van Dorenbos laswerk? Of wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van lesauto onderhoud? Neem dan nu contact met ons op via 06-47209104 of via info@dorenboslaswerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Voor flexibele en betrouwbare lesautoverhuur in Amstelveen gaat u naar Dorenbos laswerk.