• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Amsterdam

Lesauto huren in Amsterdam? Dorenbos laswerk!

Net als ieder ander voertuig, moet ook een lesauto wel een weg voor onderhoud of reparatie. Dan wilt u natuurlijk wel een vervangende lesauto huren! Anders moet u rijlessen afzeggen of verplaatsen en loopt u inkomsten mis.

Dorenbos laswerk is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor lesautoverhuur in Amsterdam. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar, dus u kunt direct bij ons terecht wanneer u een huurlesauto nodig heeft in Amsterdam. Bovendien helpen wij u ook graag bij het repareren en onderhouden van uw lesauto. Bel Dorenbos laswerk om een lesauto te huren in Amsterdam

Lesautoverhuur Amsterdam

Altijd een auto beschikbaar

Bij Dorenbos laswerk kunt u altijd terecht om een lesauto te huren in Amsterdam. Bij onze lesautoverhuur krijgt u een diesel met een volle tank in een 5-deurs uitvoering. De auto is voorzien van dubbele bediening en dubbele binnen- en buitenspiegels. Hiermee voldoet de auto volledig aan alle door het CBR gestelde eisen. Een lesauto huren in Amsterdam is bij Dorenbos laswerk snel en eenvoudig met één telefoontje geregeld.

Goedkoop lesauto huren in Amsterdam

Voor lesauto huren in Amsterdam hanteert Dorenbos laswerk zeer scherpe tarieven. Hierbij maakt het niet uit hoe lang u de lesauto wilt huren. Wij hebben een gunstig tarief voor huur per dag, week of maand. Wanneer u een lesauto reserveert, zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaar staat. In een mum van tijd kunt u dan weer aan de slag met rijles geven in Amsterdam.

Ook voor al uw onderhoud en reparaties

Bij Dorenbos laswerk heeft u één adres voor alles rondom uw lesauto. Naast de lesautoverhuur zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van lesauto’s. Wij zetten een aantal van onze diensten voor u op een rij:

  • Wij repareren en onderhouden uw lesauto
  • Wij installeren dubbele bediening of zetten deze over naar een nieuw voertuig
  • Wij maken aanpassingen op maat, bijvoorbeeld voor bestuurders met een handicap
  • Wij lassen RVS en aluminium
  • Wij verkopen en monteren dakborden in allerlei kleuren en maten

Neem contact op met Dorenbos laswerk

Zoekt u een betrouwbare en goedkope lesautoverhuur in Amsterdam? Dan bent u bij Dorenbos laswerk aan het juiste adres. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, dus reserveer direct een auto door te bellen naar 06-47209104. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een mail sturen naar info@dorenboslaswerk.nl. Ook voor al uw vragen over een lesauto huren in Amsterdam kunt u contact opnemen met Dorenbos laswerk. Wij staan u graag te woord!