• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Biddinghuizen

Lesauto huren in Biddinghuizen? Dorenbos laswerk!

De lesauto is voor een rijschoolhouder onmisbaar. Zonder lesauto geen inkomen. Maar wat als een auto weg moet voor onderhoud of reparatie? Dan heeft u natuurlijk het liefst een vervangende auto, zodat het werk gewoon door kan gaan.

Bij de lesautoverhuur in Biddinghuizen van Dorenbos laswerk kunt u altijd terecht voor een huurlesauto.Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar en hanteren scherpe prijzen voor lesautoverhuur in Biddinghuizen.

Dus wilt u een lesauto huren? Bel dan Dorenbos laswerk.

Lesauto huren Biddinghuizen

Betrouwbare lesautoverhuur in Biddinghuizen

Met een gehuurde lesauto van Dorenbos laswerk weet u zeker dat u veilig de weg op kunt. Al onze auto’s voldoen aan de eisen van het CBR en zijn goed onderhouden. Als u bij ons een lesauto gaat huren, krijgt u een dieselauto in een vijfdeurs uitvoering. Bovendien staan onze auto’s met een volle tank klaar voor de lesautoverhuur. U rijdt er dus direct mee weg. Zo is een lesauto huren in Biddinghuizen bij Dorenbos laswerk snel geregeld.

Flexibele huurtijden

Bij Dorenbos laswerk kunt u een lesauto huren tegen een gunstig tarief. Wilt u slechts één dag een lesauto huren? Dan beschikt u bij onze lesautoverhuur voor de volle 24 uur over een van onze voertuigen. Maar ook voor langere periodes, zoals een week of een maand, kunt u bij Dorenbos laswerk een lesauto huren. Samen vinden we altijd wel een regeling die aan uw behoeften voldoet. Bel ons om een lesauto te huren in Biddinghuizen. Dan zorgen wij dat er een auto voor u klaar staat. Dat is de goede service van Dorenbos laswerk.

Overige diensten van Dorenbos laswerk

Wist u dat Dorenbos laswerk nog veel meer diensten aanbiedt dan alleen lesautoverhuur in Biddinghuizen? Lees wat wij allemaal nog meer voor u kunnen betekenen:

  • Wij repareren en onderhouden uw auto
  • Wij installeren dubbele bediening of zetten deze over naar een nieuw voertuig
  • Wij maken aanpassingen op maat voor lesauto’s of voor bestuurders met een handicap
  • Wij lassen RVS en aluminium
  • Wij beschikken over een groot assortiment dakborden

Reserveer direct een auto

Voor betrouwbare lesautoverhuur in Biddinghuizen gaat u naar Dorenbos laswerk. Heeft u nog vragen of wilt u alvast een lesauto reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-47209104 of stuur een mailtje naar info@dorenboslaswerk.nl. U kunt ook hier op de website het contactformulier invullen. De experts van Dorenbos laswerk helpen u graag bij lesautoverhuur in Biddinghuizen.