• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Bussum

Lesauto huren in Bussum bij Dorenbos laswerk

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare lesautoverhuur in omgeving Bussum? Bel dan naar Dorenbos laswerk. Wij zijn specialist op het gebied van lesautoverhuur en -onderhoud. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring. En onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar.

Dus moet uw lesauto gerepareerd worden? Dat regelen wij voor u! En u kunt bij ons direct een vervangende lesauto huren. Zo kunt u zonder problemen doorgaan met het geven van de rijles. Ideaal! Neem direct contact op met Dorenbos laswerk om in Bussum een lesauto te huren.

Lesauto huren Bussum

Flexibele lesautoverhuur

Bij Dorenbos laswerk maakt het niet uit of u een lesauto wilt huren voor korte of voor langere tijd. Wij hebben namelijk aantrekkelijke prijzen per dag, week of maand voor lesautoverhuur in Bussum. Bel Dorenbos laswerk om een lesauto te reserveren. Dan zorgen wij dat er een mooie auto klaar staat wanneer u het nodig heeft.Wij hanteren standaardtijden voor het ophalen en retourneren van de auto, maar in overleg is heel veel mogelijk! Want bij lesautoverhuur Dorenbos staan kwaliteit, flexibiliteit en een uitstekende service voorop.

Lesauto aanpassingen en onderhoud

Ook voor onderhoud, reparaties of aanpassingen aan uw lesauto gaat u naar Dorenbos laswerk. Terwijl uw voertuig in onze garage staat, kunt u gebruik maken van onze lesautoverhuur in Bussum. Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring. Wij lassen RVS en aluminium, monteren dubbele bediening en maken aanpassingen voor gehandicapte bestuurders. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Goedgekeurd door het CBR

Wilt u in Bussum een lesauto huren? Bij Dorenbos laswerk voldoen alle lesauto’s aan de eisen van het CBR. Voor wij een auto verhuren, geven we deze een grondige onderhoudsbeurt. Met een lesauto van Dorenbos laswerk kunt u gegarandeerd zonder problemen de weg op. Gaat u bij ons in Bussum een lesauto huren dan krijgt u het volgende:

  • Dieselauto in 5-deurs uitvoering
  • Dubbele bediening
  • Dubbele binnen- en buitenspiegels
  • Dakbord
  • Volle tank

Bel of mail Dorenbos laswerk

Wilt u in Bussum een lesauto huren? Bel dan nu naar Dorenbos laswerk om een auto te reserveren. Ook voor meer informatie over lesautoverhuur in Bussum of lesauto onderhoud kunt u contact met ons opnemen. Bel ons via 06-47209104 of stuur een mail naar info@dorenboslaswerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de site invullen. De professionals van Dorenbos laswerk geven graag antwoord op al uw vragen over een lesauto huren in Bussum.