• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Harderwijk

Dorenbos laswerk voor lesautoverhuur in Harderwijk

Wilt u een lesauto huren in Harderwijk? Dan bent u bij Dorenbos laswerk aan het juiste adres! Met meer dan 15 jaar ervaring is Dorenbos laswerk een betrouwbare partner voor lesautoverhuur in Harderwijk en omgeving.

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Dus heeft u met spoed een vervangende lesauto nodig? Geen probleem! En wist u dat u ook voor al uw auto aanpassingen en reparaties bij ons terecht kunt? Ons team van ervaren specialisten helpt u graag. Dus bel Dorenbos laswerk voor lesautoverhuur in Harderwijk!

Lesauto huren Harderwijk

Uitstekend onderhouden lesauto’s

Huurt u bij Dorenbos laswerk een vervangende lesauto? Dan weet u zeker dat deze in goede staat is. U huurt een goed onderhouden 5-deurs diesel auto met een volle tank. Al onze huurauto’s zijn voorzien van dubbele bediening en dubbele binnen- en buitenspiegels. Bovendien voldoen ze aan alle door het CBR gestelde eisen. Dankzij de lesautoverhuur van Dorenbos laswerk kunt u probleemloos verder met rijles geven.

Lesauto huren tegen een scherp tarief

Bij Dorenbos laswerk kunt u in Harderwijk een lesauto huren voor een zacht prijsje. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor lesautoverhuur per dag, week of maand. Wij werken met standaardtijden voor het ophalen en terugbrengen van de auto. Maar in overleg is heel veel mogelijk! Wij zijn flexibel en denken graag met u mee om aan al uw wensen te voldoen. Neem direct contact met ons op om een lesauto te reserveren.

Voor alles hetzelfde adres

De professionals van Dorenbos laswerk weten alles over lesauto’s. Daarom kunt u bij ons terecht voor veel meer dan lesautoverhuur alleen. Zo heeft u voor alles één adres. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk. Wij zetten een aantal van onze andere diensten op een rij:

  • Reparatie, montage en onderhoud
  • Het installeren van dubbele bediening
  • Het plaatsen van dubbele bespiegeling
  • Aanpassingen op maat voor lesauto’s of bestuurders met een handicap
  • RVS en aluminium lassen
  • Verkoop en montage van dakborden

Nu een lesauto huren

Wilt u een lesauto huren in Harderwijk? Neem dan contact op met Dorenbos laswerk. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Reserveer een auto door te bellen naar 06-47209104. Heeft u nog vragen over de lesautoverhuur of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem ook dan gerust contact met ons op! Dit kan ook door te mailen naar info@dorenboslaswerk.nl of vul het contactformulier op de website in.