• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Hilversum

Lesautoverhuur in Hilversum

Net als ieder ander voertuig moet ook een lesauto wel eens weg voor een keuring of voor onderhoud. In het ergste geval moet u uw bron van inkomsten weken missen. Dan is het wel zo prettig om in de tussentijd een vervangende lesauto te kunnen huren. Zo kunnen de rijlessen gewoon door blijven gaan en kunt u uw brood blijven verdienen.

Voor professionele lesautoverhuur in Hilversum gaat u naar Dorenbos laswerk. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar. Bel daarom nu naar Dorenbos laswerk voor lesautoverhuur in Hilversum.

Lesautoverhuur Hilversum

Lesauto huren wanneer u wilt

Met een huurlesauto van Dorenbos laswerk geeft u binnen een mum van tijd weer rijlessen in Hilversum. Wanneer u reserveert, zorgen wij dat er op het gewenste moment een auto voor u klaarstaat. Al onze auto’s voldoen aan de eisen van het CBR en krijgen een extra onderhoudsbeurt voordat we ze verhuren.

Als u bij ons een lesauto gaat huren, krijgt u een dieselauto in een 5-deurs uitvoering. Bovendien staan onze auto’s met een volle tank klaar voor de lesautoverhuur in Hilversum. U rijdt er dus direct mee weg. Zo is een lesauto huren in Biddinghuizen bij Dorenbos laswerk snel geregeld.

Goedkope lesautoverhuur in Hilversum

In Hilversum een lesauto huren kan bij Dorenbos laswerk tegen een gunstig tarief. Wij zijn een flexibele en klantgerichte onderneming. Daarom bepaalt u zelf hoe lang u precies een lesauto in Hilversum wilt huren. We hebben scherpe prijzen voor lesautoverhuur per dag, week of maand. We hanteren een standaard ophaaltijd. Maar past dit tijdstip niet in uw agenda? Neem dan gerust contact met ons op. Samen vinden we vast wel een ander ophaalmoment.

De veelzijdigheid van Dorenbos laswerk

De professionals van Dorenbos laswerk weten alles over lesauto’s. Daarom kunt u bij ons terecht voor veel meer dan alleen lesautoverhuur in Hilversum. Zo heeft u voor alles één adres. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk. Wij zetten een aantal van onze diensten voor u op een rijtje:

  • Reparatie, montage en onderhoud
  • Het installeren of overzetten van dubbele bediening
  • Plaatsen van dubbele binnen- en buitenspiegels
  • Aanpassingen op maat voor lesauto’s of gehandicapte bestuurders
  • RVS en aluminium lassen
  • Verkoop en montage van dakborden

Direct een lesauto huren in Hilversum

Wilt u in Hilversum een lesauto huren? Reserveer dan nu! Bel de lesautoverhuur van Dorenbos laswerk via 06-47209104. Ook voor vragen over reparaties, lesauto aanpassingen of lesautoverhuur in Hilversum zijn wij te bereiken. U kunt ook contact opnemen door te mailen naar info@dorenboslaswerk.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Een lesauto huren in Hilversum doet u bij Dorenbos laswerk.