• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Huizen

Dorenbos laswerk voor lesautoverhuur in Huizen

Zoekt u een betrouwbare lesautoverhuur in Huizen? Al ruim 15 jaar gaan rijschoolhouders naar Dorenbos laswerk om een lesauto te huren. Dorenbos laswerk is 6 dagen per week geopend, dus u hoeft nooit lang te wachten op een auto. Bij ons kiest u zelf hoe lang u een lesauto huren wilt.

Wij hanteren scherpe prijzen voor lesautoverhuur per dag, week of maand. Ook voor al uw lesauto aanpassingen en – onderhoud kunt u bij ons terecht. Bel naar Dorenbos laswerk en reserveer direct een auto.

Lesautoverhuur Huizen

Goed onderhouden lesauto huren

Wanneer u bij Dorenbos laswerk een lesauto huurt, weet u zeker dat deze in goede staat is. Voordat wij een auto gebruiken voor lesautoverhuur in Huizen, geven we deze een grondige onderhoudsbeurt. Al onze voertuigen voldoen aan de richtlijnen van het CBR. De auto’s beschikken over dubbele bediening en dubbele binnen- en buitenspiegels. Bovendien zetten we onze 5-deurs dieselauto’s voor u klaar met een volle tank. U kunt dus direct weer door om uw rijlessen in Huizen te geven.

Gegarandeerd een lage prijs

Bij Dorenbos laswerk kunt u een lesauto huren tegen een gunstig tarief. Wilt u slechts één dag een lesauto huren in Huizen? Dan beschikt u bij onze lesautoverhuur voor de volle 24 uur over een van onze voertuigen. Maar ook voor langere periodes, zoals een week of een maand, kunt u bij Dorenbos laswerk een lesauto huren. Samen vinden we altijd wel een regeling die aan uw wensen voldoet. Bel ons om een lesauto te huren in Huizen. Dan zorgen wij dat er een auto voor u klaar staat.

Ook voor lesauto aanpassingen in Huizen

Bij Dorenbos laswerk heeft u één adres voor alles rondom uw lesauto. Naast de lesautoverhuur zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van lesauto’s. Wij zetten een aantal van onze andere diensten voor u op een rij:

  • Wij repareren en onderhouden uw auto
  • Wij installeren dubbele bediening of zetten deze over naar een nieuw voertuig
  • Wij maken aanpassingen op maat voor lesauto’s of voor bestuurders met een handicap
  • Wij lassen RVS en aluminium
  • Wij beschikken over dakborden in alle kleuren en maten

Reserveer direct

Reserveer nu een huurlesauto in Huizen. Bel Dorenbos laswerk via 06-47209104. Ook voor vragen over reparaties, lesauto aanpassingen of lesautoverhuur in Huizen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Vul hiervoor het contactformulier op de website in of stuur een mail naar info@dorenboslaswerk.nl. Dorenbos laswerk, voor lesautoverhuur en – onderhoud in Huizen.