• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Lelystad

Een lesauto huren in Lelystad

Net als ieder ander voertuig moet ook een lesauto wel eens weg voor een keuring of voor onderhoud. In sommige gevallen is een lesauto zelfs voor langere tijd niet beschikbaar. Dan is het handig als u een vervangende auto kunt huren. Zo kunnen de rijlessen gewoon door blijven gaan en hoeft u geen inkomsten te missen. Voor lesautoverhuur in Lelystad gaat u naar Dorenbos laswerk. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Door onze ervaring met auto aanpassingen weten we precies waar een voertuig voor het CBR aan moet voldoen. Bij onze lesautoverhuur in Lelystad staan service, flexibiliteit en klantvriendelijkheid voorop. Daardoor is in overleg heel veel mogelijk. Neem contact op met Dorenbos laswerk en vraag naar de mogelijkheden voor lesauto huren in Lelystad.

Lesauto huren Lelystad

Betrouwbare lesauto huren

Wij zorgen ervoor dat er bij Dorenbos laswerk altijd voldoende auto’s beschikbaar zijn voor lesautoverhuur in lelystad. Alle auto’s van onze lesautoverhuur voldoen aan de door het CBR gestelde eisen. Het zijn goed onderhouden dieselauto’s in een 5-deurs uitvoering. Bovendien staan onze auto’s met een volle tank voor u klaar. Zo is een lesauto huren in Lelystad snel voor elkaar bij Dorenbos laswerk.

Flexibele lesautoverhuur in Lelystad

Voor een mooie prijs kunt u bij Dorenbos laswerk in Lelystad een lesauto huren. We streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Daarom kunt u bij ons een lesauto huren voor korte en voor langere periodes. Om er zeker van te zijn dat er op het juiste moment een auto klaar staat, kunt u bij ons een auto reserveren.

Overige diensten van Dorenbos laswerk

Een vervangende lesauto is meestal nodig in verband met reparaties. Een van de vele voordelen van Dorenbos laswerk is dat u voor zowel de lesautoverhuur als voor het onderhoud van de auto bij ons terecht kunt! Zo heeft u voor alles hetzelfde adres. Makkelijker wordt het niet! Wij hebben ruime ervaring met auto aanpassingen voor lesauto’s, zoals dubbele bediening, of aanpassingen voor bestuurders met een handicap.

Wij zijn bovendien gespecialiseerd in RVS lassen en aluminium lassen. Terwijl u gebruik maakt van de lesautoverhuur in Lelystad, plegen de professionals van Dorenbos laswerk onderhoud aan uw auto.

Reserveer een lesauto

Dus wilt u een lesauto huren in Lelystad? Neem dan snel contact op met Dorenbos laswerk en reserveer bij onze lesautoverhuur. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-47209104 en per mail via info@dorenboslaswerk.nl. U kunt ook hier op de website het contactformulier invullen. Ook voor al uw vragen over lesautoverhuur in Lelystad kunt u contact opnemen met Dorenbos laswerk. Wij staan u graag te woord!