• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Nijkerk

Lesauto huren in Nijkerk bij Dorenbos laswerk

Een lesauto die weg moet voor onderhoud of reparatie komt vrijwel altijd ongelegen. U wilt voorkomen dat u lessen moet afzeggen, verplaatsen of uitstellen. Daarom is een vervangende auto essentieel. Bij Dorenbos laswerk kunt u in Nijkerk een lesauto huren.

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar, dus u kunt altijd bij ons terecht. Wanneer u van tevoren belt om te reserveren, zorgen wij dat er een auto voor u klaar staat. Zo kunt u snel de weg weer op voor uw rijlessen in Nijkerk. Bovendien staan onze ervaren monteurs ook klaar om u te helpen met onderhoud of reparatie van de lesauto. Bel daarom voor lesautoverhuur in Nijkerk naar Dorenbos laswerk.

Lesautoverhuur Nijkerk

Flexibele huurtijden

Bij Dorenbos laswerk maakt het niet uit of u een lesauto wilt huren voor korte of voor langere tijd. Wij hebben namelijk aantrekkelijke prijzen per dag, week of maand voor lesautoverhuur in Nijkerk. Om zeker te weten dat de auto op het juiste moment voor u klaar staat, kunt u telefonisch een auto reserveren. Wij hanteren standaardtijden voor het ophalen en terugbrengen van de auto, maar in overleg is bij ons veel mogelijk! Want bij lesautoverhuur Dorenbos staan kwaliteit, flexibiliteit en een uitstekende service voorop.

Lesauto aanpassingen en onderhoud

Bij Dorenbos laswerk heeft u één adres voor onderhoud, reparatie en lesautoverhuur in Nijkerk. Onze monteurs hebben ruime ervaring met het monteren van dubbele bediening en dubbele binnen- en buitenspiegels. Daarnaast lassen wij RVS en aluminium en maken we aanpassingen op maat voor gehandicapte bestuurders. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Goedgekeurd door het CBR

Al onze lesauto’s voldoen aan de eisen die het CBR stelt. Daarnaast geven wij iedere auto regelmatig een onderhoudsbeurt voor we deze gebruiken voor lesautoverhuur in Nijkerk. Met een auto van Dorenbos laswerk weet u dus zeker dat u veilig de weg op kunt. Bij onze lesautoverhuur krijgt u in ieder geval een auto met:

  • Dubbele bediening
  • Dubbele binnen- en buitenspiegels
  • Dakbord
  • 5-deurs uitvoering
  • Volle tank

Contact met Dorenbos laswerk

Heeft u vragen? Of wilt u in Almere een lesauto huren? Met dan contact op met Dorenbos laswerk. Reserveer direct een auto via 06-47209104 of stuur een mail naar info@dorenboslaswerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de site invullen. De professionals van Dorenbos laswerk geven graag antwoord op al uw vragen over lesauto huren in Almere.