• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Soest

Lesautoverhuur Soest? Dorenbos laswerk!

Het kan zomaar een keer gebeuren dat een auto een tijdje weg moet voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Maar wanneer dit met een lesauto gebeurt, is dat wel erg onhandig! Als rijschoolhouder verdient u met de lesauto uw brood. Wij bieden met onze lesautoverhuur in Soest dé oplossing.

Bij Dorenbos laswerk kunt u een lesauto huren voor korte of langere tijd. Zo kunnen de geplande rijlessen gewoon doorgaan en hoeft u geen inkomsten mis te lopen. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Dus neem nu contact op met Dorenbos laswerk voor Lesautoverhuur in Soest!

Lesautoverhuur Soest

Altijd een lesauto beschikbaar

Wij zorgen ervoor dat er bij onze lesautoverhuur in Soest altijd wel een auto klaar staat. Al onze lesauto’s zijn 5-deurs uitgevoerd en rijden op diesel. De auto’s zijn startklaar met een volle tank en zijn goed onderhouden. Met onder andere dubbele bediening, een dakbord en dubbele binnen- en buitenspiegels voldoen ze aan alle door het CBR gestelde eisen. In Soest een lesauto huren is snel en eenvoudig geregeld bij Dorenbos laswerk.

Goedkoop een Lesauto huren

Voor een mooie prijs kunt u bij Dorenbos laswerk een lesauto huren in Soest. U kiest zelf hoe lang u de auto wilt huren. We hebben aantrekkelijke tarieven voor lesautoverhuur per dag, week of maand. Wilt u zeker weten dat er een lesauto klaar staat wanneer u die nodig heeft? Reserveer dan nu bij Dorenbos laswerk voor lesautoverhuur in Soest.

Overige diensten van Dorenbos laswerk

Wist u dat Dorenbos laswerk nog veel meer diensten aanbiedt dan alleen lesautoverhuur in Soest? Lees wat onze ervaren monteurs nog meer voor u kunnen betekenen:

  • Wij repareren en onderhouden uw auto
  • Wij kunnen dubbele bediening installeren of overzetten naar een nieuwe auto
  • Wij maken aanpassingen op maat voor lesauto’s of bestuurders met een handicap
  • Wij lassen RVS en aluminium
  • Wij beschikken over dakborden in alle soorten en maten

Bel Dorenbos laswerk

Zoekt u een betrouwbare lesautoverhuur in Soest? Dan bent u bij Dorenbos laswerk aan het goede adres. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Reserveer direct een auto door te bellen naar 06-47209104. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een mail sturen naar info@dorenboslaswerk.nl. Ook voor al uw vragen over een lesauto huren in Soest kunt u contact opnemen met Dorenbos laswerk. Wij staan u graag te woord!