• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Zeewolde

Lesauto huren in Zeewolde? Kies Dorenbos laswerk!

Het kan zomaar een keer gebeuren dat een auto een tijdje weg moet voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Maar wanneer dit met een lesauto gebeurt, is dat wel erg onhandig! Als rijschoolhouder verdient u met de lesauto uw brood. Wij bieden met onze lesautoverhuur in Zeewolde dé oplossing.

Bij Dorenbos laswerk kunt u een lesauto huren voor korte of langere tijd. Zo kunnen de geplande rijlessen gewoon doorgaan en loopt u geen inkomsten mis.

Neem contact op met Dorenbos laswerk om in Zeewolde een lesauto te huren.

Lesauto huren Zeewolde

Altijd een auto beschikbaar

Bij Dorenbos laswerk kunt u altijd terecht om een lesauto te huren in Zeewolde. Bij onze lesautoverhuur krijgt u een diesel met een volle tank in een vijfdeurs uitvoering. De lesauto is voorzien van dubbele bediening en dubbele binnen- en buitenspiegels. En uiteraard voldoen alle auto’s aan de eisen van het CBR. Een lesauto huren bij Dorenbos laswerk is snel en eenvoudig met één telefoontje geregeld.

Flexibele lesautoverhuur in Zeewolde

In Zeewolde een lesauto huren kan bij Dorenbos laswerk tegen een aangenaam tarief. Wij zijn een flexibele en klantgerichte onderneming. Daarom bepaalt u zelf hoe lang u een lesauto wilt huren in Zeewolde.

Op het moment dat u reserveert bij onze lesautoverhuur zetten wij een goede auto voor u klaar. We hanteren een standaard ophaaltijd. Maar past dit tijdstip niet in uw agenda? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bepalen we een ander ophaalmoment.

Ook voor al uw onderhoud en reparaties

Bij Dorenbos laswerk heeft u één adres voor alles rondom uw lesauto. Naast de lesautoverhuur zijn wij gespecialiseerd in onderhoud van lesauto’s. Wij zetten onze andere diensten voor u op een rij:

  • Wij repareren en onderhouden uw auto
  • Wij installeren dubbele bediening of zetten deze over naar een nieuw voertuig
  • Wij maken aanpassingen op maat voor lesauto’s of voor bestuurders met een handicap
  • Wij lassen RVS en aluminium
  • Wij beschikken over dakborden in alle kleuren en maten

Neem contact op met Dorenbos laswerk

Zoekt u een betrouwbare lesautoverhuur in Zeewolde? Dan bent u bij Dorenbos laswerk aan het goede adres. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar, dus reserveer direct een auto door te bellen naar 06-47209104. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een mail sturen naar info@dorenboslaswerk.nl. Ook voor al uw vragen over een lesauto huren in Zeewolde kunt u contact opnemen met Dorenbos laswerk. Wij staan u graag te woord!