• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur Zeist

Dorenbos laswerk voor lesautoverhuur in Zeist

Zoekt u een betrouwbare lesautoverhuur in Zeist? Al ruim 15 jaar gaan rijschoolhouders naar Dorenbos laswerk om een lesauto te huren. Dorenbos laswerk is 6 dagen per week geopend, dus u hoeft nooit lang te wachten op een auto. Bij ons kiest u zelf hoe lang u een lesauto huren wilt.

Om er zeker van te zijn dat er op tijd een auto voor u klaar staat, kunt u bij ons een lesauto reserveren. Ook voor al uw lesauto aanpassingen en – onderhoud kunt u bij ons terecht. Bel naar Dorenbos laswerk en huur een lesauto in Zeist.

Lesautoverhuur Zeist

Goed onderhouden lesauto huren

Wanneer u bij Dorenbos laswerk een lesauto huurt, weet u zeker dat deze in goede staat is. Voordat wij een auto gebruiken voor lesautoverhuur in Zeist, geven we deze een goede onderhoudsbeurt. Al onze voertuigen voldoen aan de door het CBR gestelde eisen. De auto’s beschikken over dubbele bediening en dubbele binnen- en buitenspiegels. Bovendien zetten we onze vijfdeurs dieselauto’s voor u klaar met een volle tank. U kunt dus direct weer door met het geven van de rijlessen.

Goedkoop een lesauto huren in Zeist

Bij Dorenbos laswerk kunt u in Zeist een lesauto huren voor een aantrekkelijk prijsje. Wij hanteren gunstige tarieven voor lesautoverhuur per dag, week of maand. Wij werken met standaardtijden voor het ophalen en terugbrengen van de auto. Maar in overleg is heel veel mogelijk! Wij zijn flexibel en denken graag met u mee om aan al uw wensen te voldoen. Neem direct contact met ons op om een in Zeist een lesauto te huren.

Voor alles hetzelfde adres

De professionals van Dorenbos laswerk weten alles over lesauto’s. Daarom kunt u bij ons terecht voor veel meer dan lesautoverhuur alleen. Zo heeft u voor alles één adres. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk. Wij zetten een aantal van onze andere diensten op een rij:

  • Reparatie, montage en onderhoud
  • Het installeren van dubbele bediening
  • Het plaatsen van dubbele bespiegeling
  • Aanpassingen op maat voor lesauto’s of bestuurders met een handicap
  • RVS en aluminium lassen
  • Verkoop en montage van dakborden

Direct een auto reserveren

Wilt u in Zeist een lesauto huren? Reserveer een auto bij Dorenbos laswerk door te bellen naar 06-47209104. Wilt u meer weten over onze lesautoverhuur in Zeist of heeft u vragen over lesauto onderhoud? Neem dan contact op via het formulier op de website of stuur een mail naar info@dorenboslaswerk.nl. Voor flexibele en betaalbare lesautoverhuur in Zeist gaat u naar Dorenbos laswerk.