• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Lesautoverhuur

Lesauto huren? Dorenbos laswerk!

Het kan zomaar een keer gebeuren dat een auto een tijdje weg moet voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Maar wanneer dit met een lesauto gebeurt, is dat wel erg onhandig! Als rijschoolhouder verdient u met de lesauto uw brood. Wij bieden met onze lesautoverhuur dé oplossing. Bij ons kunt u een lesauto huren voor korte of langere tijd. Zo kunnen de geplande rijlessen gewoon doorgaan en loopt u geen inkomsten mis.

Bij onze lesautoverhuur zijn voldoende auto’s beschikbaar. Wij zorgen dat er altijd wel een exemplaar voor u klaar staat. Al onze lesauto’s zijn 5-deurs uitgevoerd en rijden op diesel. Ook beschikken alle auto’s over dubbele bediening en dubbele binnen- en buitenspiegels. Hiermee voldoen ze aan alle door het CBR gestelde eisen.

Bovendien zorgen we ervoor dat we onze auto’s goed onderhouden en dat ze klaarstaan met een volle tank. U rijdt er dus zo mee weg! Een lesauto huren bij Dorenbos laswerk is hierdoor snel geregeld.

huur-auto

Hoe lang kunt u een lesauto huren?

Bij een kleine reparatie of onderhoudsbeurt moet u uw auto vaak hooguit een dag missen. Tegen een kleine prijs huurt u een lesauto van Dorenbos laswerk voor een hele dag. Maar het is ook mogelijk om voor langere tijd gebruik te maken van onze lesautoverhuur. Heeft u de auto een week nodig, of zelfs een maand? Dat is bij Dorenbos laswerk geen enkel probleem! We hanteren standaardtijden voor het ophalen en retourneren van de lesauto. Maar in overleg zijn andere tijden mogelijk. Het belangrijkste is dat u geen enkele afspraak hoeft te missen. Daarom staan kwaliteit, flexibiliteit en een goede service bij ons voorop.

Wilt u zeker weten dat u op het gewenste moment terecht kunt bij de lesautoverhuur van Dorenbos laswerk? Reserveer dan nu alvast een huurlesauto door contact met ons op te nemen.

Voor wie is lesautoverhuur?

Iedere rijschoolhouder of instructeur kan bij Dorenbos laswerk terecht voor lesautoverhuur. Vaak huren klanten een lesauto wanneer onze specialisten bezig zijn met het onderhoud van de eigen auto. Maar ook wanneer uw auto niet in reparatie is bij Dorenbos laswerk kunt u een vervangende lesauto van ons krijgen.

Lesautoverhuur

Werkgebied lesautoverhuur

Voor het huren van een lesauto ben je bij Dorenbos laswerk aan het juiste adres. Bij onze lesautoverhuur zijn voldoende auto’s beschikbaar. Wij zorgen dat er altijd wel een exemplaar voor u klaar staat. Wij voorzien u graag van een goede lesauto in de omgeving van: Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Bussum, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Lelystad, Biddinghuizen, Nijkerk, Soest, Zeist en Zeewolde.

Tarieven voor het huren van onze lesauto:

Dag: Week: Maand:
€ 50,00 € 300,00 € 1000,00

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW per dag 100 km vrij.
Boven de 100 km geldt een bedrag van € 0,15 km. Bij maand verhuur kilometer vrij

  • Daghuur: 24 uur, begint op de huurdag om 8:00 uur en eindigt de volgende dag om 8:00 uur
  • Weekhuur: 7 dagen begint maandag om 8:00 uur en eindigt zondag om 19:00 uur.
  • Maandhuur: 30 dagen, onafhankelijk van kalendermaand.

In overleg zijn ander aanvang en retourtijden mogelijk.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden voor lesautoverhuur

Huurvoorwaarde lesauto

Bij het huren van een lesauto dient door de huurder een borgsom van € 500,00 te worden betaald.

Bij maand verhuur €1000,00 borgsom .

Bij terugkomst van de gehuurde lesauto wordt de borgsom verrekend met de huur nota.
Borgsom dient altijd vooruitbetaald te worden.

Bij aanvang van de huurlesauto dient de huurder zich te legitimeren middels een geldige Nederlandse identiteitsbewijs en geldige instructeurcertificaat. Minimale leeftijd huurder c.q. bestuurder dient 21 jaar te zijn en langer dan 1 jaar in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs.

De huurlesauto wordt met een volle tank ter beschikking gesteld en dient weer volledig afgetankt te zijn bij terugkomst. evt. overleggen tanknota. Als de tank niet afgetankt is bij terugkomst wordt, naast de prijs van de ontbrekende brandstof, een bedrag van € 15,00 exclusief BTW aan handelingskosten in rekening gebracht.

De huurlesauto mag uitsluitend binnen de landgrenzen van Nederland.

De huurlesauto mag uitsluitend door de huurder of door een kandidaat onder toezicht van de huurder bestuurd worden.

De huurlesauto is verzekerd, in geval van schade geldt een eigen risico van € 750,00 exclusief BTW. Per gebeurtenis.(tenzij de schade geheel verhaald kan worden op een tegenpartij) Afkoopbaarheid eigen risico niet mogelijk.

De huurlesauto is verzekerd, in geval van schade geldt een eigen risico van € 750,00 exclusief BTW. Per gebeurtenis.(tenzij de schade geheel verhaald kan worden op een tegenpartij) Afkoopbaarheid eigen risico niet mogelijk.

De huurlesauto is verzekerd, in geval van schade geldt een eigen risico van € 750,00 exclusief BTW. Per gebeurtenis. (tenzij de schade geheel verhaald kan worden op een tegenpartij) Afkoopbaarheid eigen risico niet mogelijk.

Huurder is tijdens de huurperiode verantwoordelijk voor een zorgvuldig gebruik van de huurlesauto, autosleutels en de autopapieren.

Huren kan telefonisch of per e-mail en is pas definitief als wij contact met u hebben opgenomen en na schriftelijk overeenstemming. Eventuele annulering van uw reservering is kosteloos indien dit minimaal 24 uur voor aanvang van de huurperiode gebeurt. Zo niet dan zijn wij genoodzaakt € 50,00 exclusief BTW in rekening te brengen.

Bij het niet tijdig terugbrengen volgens afspraak wordt € 50,00 exclusief BTW per dag bovenop de huursom in rekening gebracht.

Er zijn standaard huur voorwaarden van toepassing op de huurovereenkomst. Deze voorwaarden dienen ondertekend te worden bij aanvang huur. Dorenbos autoverhuur behoudt zich het recht van het weigeren van verhuur zonder opgaaf van reden.

Contact

Een lesauto huren doet u bij Dorenbos laswerk. Neem voor meer informatie contact met ons op via 06-47209104 of mail naar info@dorenboslaswerk.nl. Of vul het contactformulier op de website in. Wij geven graag antwoord op al uw vragen over een lesauto huren.