• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Auto aanpassingen

Auto aanpassingen bij Dorenbos Laswerk

Voor al uw auto aanpassingen bent u bij Dorenbos laswerk aan het juiste adres! Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met uiteenlopende werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor auto aanpassingen voor de lesauto, maar ook voor auto aanpassingen voor gehandicapten.

Hierbij zorgen we er altijd voor dat de auto voldoet aan alle door het CBR en RDW gestelde eisen. Wij houden van een snelle service wanneer het u uitkomt. Daarom zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

Laat u ook uw auto aanpassingen door Dorenbos laswerk uitvoeren? Dan krijgt u een vaste contactpersoon. Dat is wel zo overzichtelijk. Bovendien krijgt u bij ons gegarandeerd een scherpe prijs. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over auto aanpassingen voor de lesauto of auto aanpassingen voor gehandicapten.

auto aanpassingen

Auto aanpassingen voor gehandicapten

Ook voor auto aanpassingen voor gehandicapten gaat u naar Dorenbos laswerk. Een aantal voorbeelden van mogelijke auto aanpassingen zetten we voor u op een rij:

  • Gaspedaal links van rempedaal
  • Aangepaste bediening van richtingaanwijzer en groot licht
  • Aangepaste achteruitkijkspiegels
  • Aanpassing van de stoelen

Een oplossing op maat

Bij zowel de auto aanpassingen voor de lesauto als de auto aanpassingen voor gehandicapten staat de specifieke vraag van de klant centraal. Een groot deel van ons klantenbestand komt naar ons toe met een situatie uit de praktijk die verbetering nodig heeft. Dit lossen wij niet op met een kant en klare aanpassing. Wij geven auto aanpassingen op maat.

In overleg met de klant bepalen we de beste oplossing. Flexibiliteit is hierbij ontzettend belangrijk. Daarom passen we indien nodig het plan tussentijds aan. Door deze persoonlijke aanpak levert Dorenbos laswerk uitstekend werk.

Auto aanpassingen voor lesauto

Dorenbos laswerk is specialist op het gebied van auto aanpassingen voor de lesauto. Met producten van hoogwaardige kwaliteit wordt de lesauto aangepast. Hierbij houden we rekening met de eisen van het CBR en de RDW. Bij Dorenbos laswerk hebben we ruime ervaring met het installeren van dubbele bediening in de lesauto, we leveren speciale spiegels voor rijscholen en we beschikken over een groot assortiment dakborden. Heeft u tijdens de auto aanpassingen voor de lesauto een vervangende auto nodig? Ook daar hebben we aan gedacht. Vraag naar de lesautoverhuur van Dorenbos laswerk.

Maak een afspraak bij Dorenbos laswerk

Wilt u een afspraak maken? Of heeft u nog vragen over de auto aanpassingen van Dorenbos laswerk? Wij geven graag antwoord en denken mee over de beste oplossing in uw situatie. Neem direct contact met ons op via 06-47209104 of via info@dorenboslaswerk.nl. Of vul op onze website het contactformulier in. De specialisten van Dorenbos laswerk staan voor u klaar.