• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Dubbele bediening

Dubbele bediening in lesauto installeren door Dorenbos laswerk

Voor dubbele bediening in uw lesauto gaat u naar Dorenbos laswerk. Ons team van specialisten beschikt over ervaring met diverse situaties.

Bij Dorenbos laswerk werken we niet vanaf een kant en klare tekening. We kijken samen met u naar de situatie in de praktijk en bieden op maat gemaakte aanpassingen. Zo weet u zeker dat de dubbele bediening in uw lesauto past. Bij Dorenbos laswerk werken we bovendien zo klantvriendelijk mogelijk. Daarom krijgt u tijdens alle werkzaamheden, van ontwerp tot montage, één aanspreekpunt. Dit bevordert ook nog eens de doorlooptijd van het project. Zo houden we bij Dorenbos laswerk het contact professioneel, overzichtelijk en klantvriendelijk. Dus wilt u dubbele bediening van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs? Neem dan contact op met Dorenbos laswerk.

Dubbele bediening in de lesauto

Iedere lesauto moet dubbele bediening hebben. Hierbij monteren we op de plek van de bijrijder extra pedalen. Zo kan een rijinstructeur controle nemen over de koppeling, de rem en het gaspedaal wanneer dit nodig is. Dorenbos laswerk monteert dubbele bediening in alle soorten voertuigen, van personenauto’s tot vrachtwagens.

Onze dubbele bediening is in zwart uitgevoerd en past daarmee bij het interieur van iedere auto. Door de dubbele bediening op een optimale manier te plaatsen, valt het systeem nauwelijks op. Bij de installatie van de dubbele bediening zorgen wij dat het systeem voldoet aan alle eisen van het CBR.

Onze uitgangspunten

Dorenbos laswerk vindt het belangrijk om te werken vanuit de wensen van de klant. Om te garanderen dat wij de beste partij voor de opdracht zijn, staan bij ons drie uitgangspunten centraal:

  • Kwaliteit: onze ervaren monteurs werken alleen met de beste materialen.
  • Flexibiliteit: bij ons kunt u 6 dagen per week terecht voor een aanpassing op maat.
  • Betrouwbaarheid: onze producten zijn gegarandeerd veilig en we hebben veel vaste klanten die tevreden zijn over onze diensten.

Het systeem van F.A.T.

Wanneer u ervoor kiest om dubbele bediening te laten installeren door Dorenbos laswerk, krijgt u een product van zeer degelijke kwaliteit. Wij werken met het systeem van F.A.T. Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in de productie van dubbele bediening voor in de lesauto. Hun producten zijn veilig en betrouwbaar en worden over de hele wereld gebruikt.

Het systeem past in ieder voertuig met een rem, gaspedaal en koppeling. Door de grote flexibiliteit van de kabels en de kleine omvang van het systeem kan de dubbele bediening zelfs in de kleinste auto’s geïnstalleerd worden.

dubbele-bediening

Voor grotere auto’s, vrachtwagens of bussen gebruiken we extra lange kabels. De originele pedalen zijn met een kabel van roestvrij staal verbonden met de dubbele bediening. Voor een keurige afwerking is de kabel met nylon bekleed.

Een oplossing op maat

Bij alles wat we doen, staat de specifieke vraag van de klant centraal. Hierdoor beschikken wij over zeer diverse werkervaring. Een belangrijk aspect van ons werk is dat een groot deel van ons klantenbestand niet werkt vanaf een kant en klare tekening. Zij komen bij ons met een situatie uit de praktijk die verbetering nodig heeft. Vaak is een aanpassing op maat vereist. Samen met de klant overleggen we wat de beste oplossing is voor een specifiek probleem. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Daarom maken we, indien nodig, tussentijdse aanpassingen aan het plan. De praktijk wijst uit dat deze manier van werken uitstekende resultaten oplevert.

Lesautoverhuur

Wij begrijpen dat u met de lesauto uw brood verdient. Daarom monteren wij de nieuwe dubbele bediening zo snel mogelijk op een moment dat u uitkomt. Zelfs in het weekend kunt u bij Dorenbos laswerk terecht. Neem dan wel eerst telefonisch contact met ons op. Kunt u de auto echt geen dag missen voor onderhoud of montage? Dan kunt u bij Dorenbos laswerk een lesauto huren. Wij hebben altijd een lesauto om te huren op voorraad. Natuurlijk geldt ook bij lesautoverhuur de scherpe prijs die u van Dorenbos laswerk gewend bent!

Voor alles 1 adres

Dorenbos laswerk is uw gespecialiseerde installateur voor het leveren en installeren van veilige en betrouwbare dubbele bediening. Maar u kunt bij ons ook terecht voor allerhande aanpassingen aan uw auto. Wij leveren diverse soorten binnen- en buitenspiegels. En we hebben dakborden in diverse kleuren en maten.

Ook het overplaatsen van de dubbele bediening naar een nieuwe auto regelen wij graag voor u.

dubbele-bediening-dorenbos

Neem contact op met Dorenbos laswerk

U wilt dubbele bediening voor in de lesauto? Of vraagt u zich af wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij geven graag antwoord op uw vragen en denken mee over gepaste oplossingen. Neem direct contact met ons op via 06-47209104 of mail naar info@dorenboslaswerk.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. De specialisten van Dorenbos laswerk staan voor u klaar om u te helpen met dubbele bediening voor in de lesauto.