• Ruim 15 jaar ervaring
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • 6 dagen per week bereikbaar

Dubbele bediening in de lesauto

Dubbele bediening inbouwen? Kies Dorenbos laswerk!

Voor dubbele bediening inbouwen in uw lesauto moet u bij Dorenbos laswerk zijn. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het inbouwen van dubbele bediening in lesauto’s. We werken snel, maar nauwkeurig en zijn 6 dagen per week bereikbaar. U bepaalt op welk moment de installatie het best uitkomt.

Bij alle werkzaamheden, van montage tot installatie, heeft u één aanspreekpunt. Dat is klantvriendelijk, snel en overzichtelijk. Wij werken uitsluitend met producten van goede kwaliteit. Daarmee blijft de veiligheid in de auto gegarandeerd. Bovendien voldoen we met onze diensten aan alle eisen van het CBR. Wilt u ook verzekerd zijn van dubbele bediening van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs? Neem dan nu contact op met Dorenbos laswerk.

Dubbele bediening in lesauto

Onze uitgangspunten

Dorenbos laswerk vindt het belangrijk om te werken vanuit de wensen van de klant. Om te garanderen dat wij de beste partij voor de opdracht zijn, staan bij ons drie uitgangspunten centraal:

  • Kwaliteit.
  • Flexibiliteit
  • Betrouwbaarheid.

Lesautoverhuur

Heeft u een vervangende lesauto nodig, terwijl wij voor u dubbele bediening inbouwen? Huur dan tijdelijk een van onze lesauto’s. Wij hebben altijd wel een vijfdeurs dieselauto voor u beschikbaar. Voor een lesauto huren voor de langere termijn kunt u ook bij ons terecht.

Voor alles 1 adres

Dorenbos laswerk is gespecialiseerd in dubbele bediening in een lesauto inbouwen. Maar u kunt bij ons voor veel meer terecht. Wij leveren onder andere diverse soorten binnen- en buitenspiegels. En we hebben dakborden in verschillende kleuren en maten.

Ook het inbouwen van de dubbele bediening in een nieuwe auto regelen wij graag voor u. Informeer naar nog meer mogelijkheden voor autoaanpassingen op maat.

Kom in contact met Dorenbos laswerk

Dus wilt u dubbele bediening voor in de lesauto? De specialisten van Dorenbos laswerk helpen u graag en geven antwoord op al uw vragen. Neem contact met ons op via 06-47209104, stuur een mail naar info@dorenboslaswerk.nl of vul het contactformulier op de website in. Dubbele bediening in de lesauto laat u inbouwen door Dorenbos laswerk.